Calendari

El programa d’activitats de la Festa Major del Poblenou.

El programa inclòs en la revista de Festa Major s’elabora durant el mes de juliol i agost, per la qual cosa pugues haver-hi errates i canvis fins a l’inici de la Festa Major. Aquest calendari conté la darrera versió de la programació actualitzada. 

Si vols conèixer els canvis que hem fet respecte al programa imprès, consulteu el resum de les actualitzacions d’última hora.

Patrocinadors

set.
20
Dg
TOP, TALLERS OBERTS
set. 20 @ 12:00 – 20:00

Els Tallers Oberts del Poblenou són unes jornades en les quals els espais artístics del barri de Poblenou obren les seves portes al públic general i especialitzat durant un cap de setmana de setembre. El públic podrà acostar-se als tallers i espais de creació per conèixer l’obra i el treball de les persones creatives del barri a més de gaudir d’activitats culturals com tallers, circ, dansa, exposicions i visites guiades. Més de ​15 centres omplen un cartell de propostes culturals durant 19 i 20 de setembre. Els Tallers Oberts del Poblenou són un conjunt d’accions artístiques arrelades al territori, per crear un relat comú. Més informació sobre les activitats i tallers al nostre web. Segueix-nos en les nostres xarxes socials i estigues actualitzada!

organitza: TOP

Festa Major del Poblenou 1 setembre 2013