Seguretat al Castell de Focs

Respecteu les indicacions dels organitzadors, identificats amb armilles reflectants.

Respecteu la zona delimitada. Està prohibit accedir-hi dins per la seguretat de tothom.

Identifiqueu als menors d’edat (nom i telèfon) per si en algun moment es despisten sigui més fàcil trobar-vos. És molt convenient que els tinguem sempre localitzats.

A l’hora de sortir de la zona, respecteu els vials dels vehicles a motor, utilitzeu els passos de vianants i vies adequades.

Si veniu amb cadires de rodes, cotxes infantils, etc: col·loqueu-vos fora de les vies d’accés per evitar generar taps i dificultar el pas de la resta de persones, així com és molt recomanable que us quedeu a les zones més favorables per sortir de forma àgil de la zona (especialment zones elevades – Passeig Marítim de la Mar Bella i el del Bogatell).

Eviteu col·locar-vos a les rampes d’accés/sortida de la platja, d’aquesta manera tothom podrà entrar i sortir quan li plagui.

Manteniu vigilades les vostres pertinences.

En cas d’emergència, necessitat d’ajuda, …, adreceu-vos als col·laboradors de l’activitat identificats amb armilles reflectants o als sanitaris desplaçats a la part superior del Passeig.

En cas d’emergència, sortiu per la zona de la platja o els carrers que s’allunyen de la zona de l’activitat, de forma ordenada i ajudant a aquelles persones que ho necessitin.

La distància pels vehicles aquàtics/embarcacions a l’aigua, és de 300 metres des de la zona de llençament.

Festa Major del Poblenou 10 setembre 2015