L’exposició de la Festa Major 2013

COMUNITATS ARTÍSTIQUES DEL POBLENOU
del 6 al 27 de setembre de 2013
a la Sala d’Exposicions del Centre Cívic Can Felipa

Dins del programa central d’actes de la Festa Major del Poblenou, la Coordinadora d’Entitats del Poblenou presenta una mostra d’una vintena d’artistes residents en els tallers i centres de producció participants als Tallers Oberts del Poblenou (TOP).

Enguany la mostra es vertebra a partir d’un eix temàtic ample, el concepte de comunitat, directament realcionat amb la riquesa i diversitat de les dinàmiques de col·laboració entre creadors que tenen lloc i es generen en els diferents espais que participen als Tallers Oberts del Poblenou. També es vol posar en valor un altre dels eixos centrals dels Tallers Oberts, que és la voluntat d’entrar en diàleg amb el barri, en gran mesura perquè els llocs son espais que es defineixen per la forma en que s’hi ralacionen les persones perquè acullen comunitats.

Artistes participants:
Antoni Yranzo, Angela Vinent, Jordi Soler, Mike Swaney, Marco Noris, Llapispanc, Albert Capella, María León, Juan Pablo Quintero, Muriel Boccardo, Akos Banki, Inge Nouws, Eulalia Naveira, Alberto de Blobs, Angel Guerrero, Angel Tello, Enric Farrés, Quim Pakard, Mireia c. Saladrigues, Sebastián Sanchez Zelada, Alvaro Muñoz Ledo, Gorka Ferrero, Marcos Balegno, Soledad Rubin, Llobet & Pons, Aggtelek, Ariadna Parreu, Pep Vidal, Jan Mech, Gerard Rubio), Marla Jacarilla Laura Llaneli, Victor Jaenada, David Mutiloa, Jonathan Millán, Sebastián Cabrera, Rasmus Nilausen i Ryan Rivadeneyra.

La mostra és coordinada per la comissària Amanda Cuesta.

HORARIS DE L’EXPOSICIÓ:
De dimarts a divendres de 17 a 21h.
Caps de setmana durant la Festa Major: de 10 a 14h i de 17 a 21h.
Els dies 11, 21 i 22 de setembre: el Centre Cívic estarà tancat.

Festa Major del Poblenou 2 setembre 2013