Exposició POBLENOU HÀBITAT CREATIU // 1996-2015

Exposició Poblenou Hàbitat Creatiu

Un any més, l’exposició col·lectiva de la Festa Major ens apropa al teixit creatiu i artístic del barri. Un teixit que evoluciona i es transforma en contacte continu amb tots els veïns i veïnes. Art contemporani en estat pur que, en aquesta ocasió, se’ns mostra sota dos punts de vista ben diferenciats: el passat i el present.

El passat ve representat mitjançant una obra-símbol molt especial: el “Sismògraf del Poblenou” de grans dimensions on han quedat registrats els noms dels artistes que, des de 1996, han participat en les diferents edicions dels Tallers Oberts de Poblenou, els TOP com a esdeveniment de gran calat social per visibilitzar que s’hi fa en Tallers d’artistes que treballen a porta tancada. Un repàs de noms, cartells i altres materials que ens conviden a reflexionar sobre la gran capacitat del barri per acollir i estimular a artistes que han treballat i treballen tot tipus de disciplines creatives.

El present ve representat per intervencions i obres realitzades per artistes que desenvolupen el seu talent en espais, tallers i estudis disseminats per mil i un racons de Poblenou. Obres que, recíprocament, vinculen a l’artista amb el seu entorn i, en conseqüència, amb el barri.

L’exposició “POBLENOU HÀBITAT CREATIU” es completa amb un calendari d’activitats amb performances, accions i taules rodones. Activitats que ens permeten conèixer als artistes i obrir diàleg tant sobre la seva obra; com sobre els constants canvis d’un barri en permanent transformació. La inauguració serà el dijous dia 10 de setembre a les 20:00 a la sala d’exposicions de Can Felipa. No te la perdis. És per a tu.

Dades pràctiques

Activitats

Dues taules rodones: “D’on venim i a on anem”, a la sala de conferències de Can Felipa:

Intervencions dels artistes amb la seva obra a la sala d’exposicions que s’anunciaràn per Facebook de la Festa Major del Poblenou.

 

Hangar, La Fundició-La Raspa del Poblenou, Niu : espai artístic