Festa Major!

Au, Vinga!, desperteu! Després d’aquest calorós estiu, ja la tenim aquí; ha arribat la Festa Major!

I quina Festassa tindrem! Les entitats han preparat tot un seguit d’activitats, que faran gaudir a grans i petits. Tindrem tota mena d’activitats: musicals, esportives, culturals, socials i gaudiran famílies, infants, joventut, adults, aquells adults més grans, que els hem de cuidar i molt.

Més de 65 entitats, han treballat de valent perquè gaudim de la nostra Festa Major. Aquestes mateixes entitats que dia a dia, treballen per aportar alguna cosa més al Poblenou per fer-lo més solidari, més festiu, més cultural, per mantenir la memòria del que som i del que volem ser, per ser un barri
social, inclusiu, participatiu i divers, com és el nostre Poblenou.

Unes entitats que les han passades magres, però que, així i tot, sobreviuen amb la participació de tothom que hi dedica el seu temps lliure per tirar endavant projectes engrescadors i participatius que fan millorar les nostres vides.

Per aquest motiu, per l’esforç dels voluntaris i voluntàries cal demanar respecte i tolerància, tant per les persones com per les seves activitats.

Les entitats, comissions, grups de treball…, treballem conjuntament perquè les nostres festes siguin obertes a tothom en un entorn de llibertat. En llibertat per poder fer-les i gaudir-ne sense impediments ni agressions de cap mena contra ningú, i que, a més a més, siguin respectuoses per aquelles persones que no hi participen directament.

Les activitats s’inicien i quan s’acaben hem de respectar el descans del veïnat, i no tan sols el descans, sinó que cal tenir una actitud cívica amb l’entorn, caldrà respectar els espais i el mobiliari.

S’ha d’agrair a totes aquelles persones que fan possible aquestes festes, cada hora de dedicació, hores i hores de reunions, planificacions, treballs organitzatius, hores de feina en decorats, en muntatges i desmuntatges, voluntaris o no.

Gràcies per fer possible aquesta Festa Major!

Coordinadora d’Entitats del Poblenou