Ens trobem al carrer!!

AAVV del Poblenou

La Festa Major és el punt de trobada més important per als veïns i veïnes del Poblenou. La gent del barri ens reunim per gaudir de les nostres tradicions, i de les moltíssimes activitats que la nostra riquesa associativa ha preparat amb molta il·lusió i dedicació durant l’any.

Tot i l’ambient de gresca i xerinola que les festes propicien, no oblidem els grans i petits reptes que el nostre barri té. El Poblenou és un barri dinàmic, en constant canvi, que planteja grans desafiaments. La manca d’habitatge assequible, el dèficit en equipaments i serveis públics (educació i sanitat, però també en transport públic, entre d’altres), l’augment desmesurat de les terrasses que ocupen l’espai públic per ús privat, el turisme massiu i el soroll a totes hores però especialment a la nit, els problemes mediambientals,… tensen la vida al barri.

Fa poc més de dos mesos que s’ha constituït el nou Ajuntament i des de l’AVV continuarem treballant per millorar l’escolta i el diàleg amb el Districte. Continuarem posant fil a l’agulla, tenim propostes per millorar les condicions de vida al barri, propostes que compartim i construïm amb les altres entitats i moviments del territori.

Un barri viu lluita i reivindica com una forma de millorar la vida dels seus veïns i veïnes. La Festa Major és un espai per conèixer-nos millor, per compartir el carrer, per gaudir de les tradicions. Ens veiem a la Festa, ens trobem al carrer!!

Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou