Salutació Coordinadora d’Entitats del Poblenou 2022

Ja hi tornem a ser, ja ha arribat el setembre, i és temps de Festa Major al Poblenou, i no és un altra Festa Major, sinó que enguany celebrem 150 anys de Festa Major del Poblenou.

Volem fer una celebració àmplia, doncs comencem aquest 2022, i acabarem el setembre del 2023, una celebració que l’hem de fer totes per totes, sense exclusions.

Venim d’un any difícil, complicat, que de mica en mica anem superant amb grans esforços, i amb tot el suport de les entitats associades, i que formem aquesta gran família que és la Coordinadora d’Entitats del Poblenou.

Estem plens d’idees que volem posar en marxa de la mà de totes les poblenovines, perquè el Poblenou sigui un barri de referència, orgull de la Barcelona del futur, i per això no podem permetre que perdi la seva identitat que ens ha portat fins on som. Volem obrir les portes a totes les iniciatives que dia a dia transformen el nostre barri, e integrar-nos tots plegats al nou teixit social que demanda la mateixa societat.

Tornem al 150 Aniversari, que no es cap tonteria, i fem-la petar de debò, en tots els sentits, amb alegria, i sensatesa, i pregonem als quatre vents aquest gran aniversari, tenim tot un any per endavant de celebracions, probablement l’esdeveniment més important que ens toca viure.

Bona Festa Major 2022!