UN TREBALL COL·LECTIU ÉS MOLT MÉS QUE LA SUMA D’INDIVIDUALITATS

Col·lectiu Fotoclub del Poblenou

Som un grup de persones, cada cop més nombrós, a les quals ens agra- da captar el món amb una càmera, i després mirar-ho imprès en un paper o mostrat en una pantalla, sempre amb esperit crític i de millora. De vegades és només una instantània, però d’altres és aquell treball pensat i definit que exigeix una gran preparació de temps, tècnica i mit- jans; de tot se’n diu:

FOTOGRAFIA

Fotografiar, tots els membres del FOTOCLUB POBLENOU ho hem fet gairebé sempre per lliure: qualsevol forma d’art i de vida ha de ser-ho; en cas contrari, no podríem parlar d’art, i tampoc de vida.
Ara fa uns 8 anys, un grup d’aficionats decideix unir esforços i buscar objectius comuns, per, a través de l’aprenentatge i el debat, realitzar alguns projectes que han donat bon resultat.

Si visiteu l’exposició podreu veure els darrers treballs col·lectius mos- trats en diferents indrets; en aquest cas, però, els exposarem en format reduït, per mostrar el màxim de projectes diferents. És una bona oportunitat per observar com fem la feina i com cada un de nosaltres és capaç d’assumir els requisits que el projecte comú o individual demana. Podem dir:

UN TREBALL COL·LECTIU
ÉS MOLT MÉS QUE LA SUMA D’INDIVIDUALITATS

No som un grup purista, en cap cas. En una època on tothom fa fotografies, nosaltres no descartem cap sistema, ni eina tecnològica o mecànica -no se sap mai- i, en conseqüència, cal dir que tothom és benvingut per unir-se a nosaltres, el FOTOCLUB POBLENOU.

L’EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES SE CELEBRARÀ AL CENTRE CÍVIC CAN FELIPA
DEL 7 DE SETEMBRE AL 6 D’OCTUBRE DE 2018.

Totes les activitats relacionades a continuació, organitzades pel FOTOCLUB POBLENOU, es faran al recinte de l’exposició.

 • 7 de setembre – 19.00 h. Inauguració de l’exposició de la Festa Major 2018, EXPO FOTOCLUB POBLENOU: Exposició fotogràfica retrospectiva del Fotoclub Poblenou.
 • 13 de setembre – 18.30 h. Dijous fotogràfics amb el tema TOT FOTOGRAFIANT L’EXPOSICIÓ. Practicarem la composició fotogràfica al voltant de la mostra exposada.
 • 14 de setembre – 17.30 h a 20.30 h. Celebració de la GIMCANA FOTOGRÀFICA POBLENOU 2018. Gimcana fotogràfica pels carrers del Poblenou per practicar la fotografia i conèixer el barri. 17.30 h – Inscripcions; 18.00 h – Inici; 20.30 h – Arribada.
 • 20 de setembre – 18.30 h. Dijous fotogràfics amb el tema LA FOTO QUE ET FALTA.
  Vine a conèixer el Fotoclub i et farem una foto, on sortiràs tu al racó del món que més t’agradi (foto chroma key).
 • 21 de setembre – 18.30 h. Xerrada-taller sobre EL RETRAT EN INTERIORS. Girarà al voltant del retrat en interior amb llum natural i d’estudi.
 • 27 de setembre – 19.30 h. Dijous fotogràfics amb el tema FOTOS A LO CUBANO. Practica per fotografiar el moviment, amb la col·laboració de l’associació de ball A lo Cubano.
 • 28 de setembre – 19.00 h. Taller de LIGHT PAINTING. On practicarem el light painting (pintar amb llum) amb accessoris de fabricació casolana.
 • 4 d’octubre – 18.30 h. Dijous fotogràfics (activitat pendent de confirmació).
 • 5 d’octubre – 19.00 h. Presentació: FOTOFÒRUM. La trobada estarà dedicada al visionat de les fotografies participants a la Gimcana Fotogràfica Poblenou 2018, a la proclamació de guanyadors i l’entrega de premis.

Totes aquestes activitats són gratuïtes i obertes a tothom. A les corresponents als ‘Dijous fotogràfics’, Gimcana i tallers podeu portar la vostra càmera i trespeus.

Fotoclub Poblenou